Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Στα μέτρα μας η κλήρωση”

“Στα μέτρα μας η κλήρωση”

bane kontominas

?????? ??üDS ???ú  ? ?????? ??c?????üA

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση των ομίλων του Eurocup ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε στο paokbc.gr για την κλήρωση του Δικεφάλου που τον φέρνει στον δεύτερο όμιλο της δεύτερης περιφέρειας με Μπουντούσνοστ, Νίζνι Νόβγκοροντ, ΤΕΝΤ Άνκαρα, Χιμίκ και Άλμπα Φέχερβαρ.

Η αρχική τοποθέτηση του Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν: “Με μία πρώτη εκτίμηση μπορούμε να πούμε ότι σύμφωνα με την δυναμικότητα όλων των ομάδων που είναι στην δική μας περιφέρεια, το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι καλό. Θα μπορούσαμε να πούμε επίσης ότι οι περισσότερες ομάδες του ομίλου είναι στα μέτρα μας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όλοι μας κατά νου ότι οι μεγαλύτερες εκπλήξεις γίνονται από τις ομάδες που δεν τις ξέρεις.

Από ομάδες που δεν έχουν μεγάλη ιστορία, δεν είναι πολύ ισχυρές, αλλά μπορεί να έχουν υψηλό μπάτζετ, ιδιοκτήτη που επενδύει πολλά και δημιουργεί ένα ισχυρό σύνολο. Υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια παραδείγματα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και χρόνο, βγαίνει τουλάχιστον μία νέα ομάδα που κάνει την έκπληξη”.

Ο θρύλος του Δικεφάλου συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: “Το Eurocup είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο πλέον κι αυτό φαίνεται από τις ομάδες που συμμετέχουν, αλλά και από το γεγονός ότι στην επόμενη φάση, θα έρθουν και ομάδες από την Ευρωλίγκα. Θέλουμε να είμαστε κι εμείς στην επόμενη φάση και για αυτό θα αγωνιστούμε.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Eurocup είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ομάδα και θα μας οδηγήσει σε μία πορεία με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, απέναντι σε ομάδες με ποιότητα και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να ζήσουμε και πάλι την μοναδική εμπειρία των αγώνων της Ευρώπης.

Ο συγκεκριμένος όμιλος μου θυμίζει αρκετά και τον όμιλο που είχαμε την σεζόν 1995-96 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Με πολλά ταξίδια στην Ανατολική Ευρώπη, στα περισσότερα από τα οποία είχαμε μαζί μας και κόσμο. Θα είναι πολύ όμορφο και στην φετινή πορεία, στο κάθε βήμα που θα κάνουμε να είμαστε όλοι μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …