Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σημασία η νίκη”

“Σημασία η νίκη”

lojeski panathinaikos

lojeski-panathinaikos

Μπορεί αυτό να ήταν το πρώτο του παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι έδειξε σαν έτοιμος… από καιρό. Ο Αμερικανός -με βελγικό διαβατήριο- γκαρντ/φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” ήταν εκ των κορυφαίων (μαζί με τον Κώστα Σλούκα) της ομάδας του στην αποψινή νίκη αφού η… ευστοχία του (3/3 δίπ., 1/1 τρίπ., 5/5 βολ.) αποδείχθηκε μείζονος σημασίας για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο ίδιος, πάντως, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς με δηλώσεις του λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η νίκη:

“Έβαλα κάποια ελεύθερα σουτ και ανέβηκε η ψυχολογία μου. Σημαντικό είναι που νίκησε η ομάδα και όχι η δική μου εμφάνιση. Ήταν λίγο περίεργο να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί δεν είχε κόσμο. Πρώτη φορά έπαιζα σε άδειο γήπεδο. Ήταν ένα αμυντικογενές παιχνίδι, παίξαμε καλά στην άμυνα και κερδίσαμε”.

“Καλύτερα σε άδειο ΣΕΦ”

Η νίκη αυτή καθεαυτή επιτρέπει στον Ολυμπιακό να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στη ρέγκιουλαρ σίζον, αλλά η εικόνα του άδειου ΣΕΦ είναι προτιμότερη από τα επεισόδια, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης:

“Έτσι όπως είναι τα πράγματα, η νίκη αφήνει σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση. Και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες και πιστεύω θα βελτιωθούν στο μέλλον. Έχει πολύ δρόμο ακόμη, απλά εμείς μείναμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Σημασία δεν έχει πως ξεκινάς τη σεζόν, αλλά πως την τελειώνεις.

Μας έλειπε πολύ ο κόσμος! Αυτό που θα πω ίσως ακουστεί άσχημο, αλλά από το να γίνονται όλα αυτά που έγιναν πέρσι στο γήπεδό μας, καλύτερα να παίζουμε έτσι. Ή έτσι ή αυτοί οι 100 που κάνουν τις φασαρίες, να απομονωθούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …