Κεντρική Διεθνή Σημαντική ενίσχυση με Γκλάντιρ

Σημαντική ενίσχυση με Γκλάντιρ

gladir

gladir

Το “μπαμ” που επιχειρούσε εδώ και μέρες η Ναντέρ έγινε και ο Σεργκί Γκλάντιρ (23, 1,96) είναι και τυπικά παίκτης της γαλλικής ομάδας.

Ο 23χρονος άσος αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην περιφερειακή γραμμή της Ναντέρ και ο τεχνικός της ομάδας, Πασκάλ Νοναντιέ, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς προσθέτει στη… φαρέτρα του ένα “υπερόπλο” με εξαιρετικό σουτ. Μάλιστα στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Γκλάντιρ είναι ποιοτικός παίκτης και θα ενισχύσει πολύ το ρόστερ του.

Ο Ουκρανός γκαρντ ο οποίος θα πάρει τη θέση του Τράβις Λέσλι που παραχωρήθηκε στη Βιλερμπάν έδωσε τα διαπιστευτήριά του στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας όπου πραγματοποίησε εκπληκτικό τουρνουά και έφτασε με την εθνική του ομάδα μέχρι την έκτη θέση. Για του λόγω του αληθές τελείωσε τη διοργάνωση με μέσο όρο 12 πόντους και 5 ριμπάουντ και αυτές οι εμφανίσεις αποτέλεσαν το… διαβατήριο για τον ερχομό του στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Γκλάντιρ είχε επιλεχθεί στο Νο49 του ντραφτ του 2009 από τους Ατλάντα Χοκς ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στη Φουενλαμπράδα.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου ο Τζέκελ Φόστερ θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Κέβιν Λις. Έτσι η Ναντέρ “δυναμώνει” ακόμα περισσότερο στις θέσεις των γκαρντ προς τέρψη του Πασκάλ Νοναντιέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…