Κεντρική NBA Σε “ρηχά νερά” οι Έλληνες (vid)
NBA

Σε “ρηχά νερά” οι Έλληνες (vid)

kalathis memphis bulls lay up

kalathis-memphis-bulls-lay-up

“Σεφτέ” στα παιχνίδια της preseason έκαναν χθες το βράδυ οι Μιλγουόκι Μπακς, αν και η συνεισφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ήταν σημαντική στο τελικό αποτέλεσμα. Τα “Ελάφια” επιβλήθηκαν των Νιου Γιόρκ Νικς με 105-95, κυρίως γιατί το δίδυμο των Καρόν Μπάτλερ (24 πόντοι) – Ο Τζέι Μέιγιο (22 πόντοι) ήταν απολαυστικό στην επίθεση, εν αντιθέσει με τον Καρμέλο Άντονι, ο οποίος μπορεί να σημείωσε 23 πόντους, αλλά ήταν εξαιρετικά άστοχος (8/23 εντός παιδιάς).

Όσον αφορά τον “Κούμπο“, ο Έλληνας φόργουορντ πάτησε παρκέ για δώδεκα λεπτά έχοντας απολογισμό 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη, σε ένα παιχνίδι όπου δεν πήρε καμία επιθετική πρωτοβουλία.

Στο έτερο παιχνίδι της preseason με ελληνικό ενδιαφέρον, οι Τορόντο Ράπτορς συνέτριψαν εντός έδρας τους Μέμφις Γκρίζλις με 108-72. Οι “Πτερόσαυροι” έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ στο πρώτο μέρος, οπότε και “κλείδωσαν” τη νίκη έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους.

Από πλευράς “Αρκούδων“, ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε για δεκαεφτά λεπτά σκοράροντας δύο πόντους (με 1/9 σουτ), ενώ μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα. Ο Κώστας Κουφός δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ντέιβ Γιόεργκερ, ο οποίος μέχρις στιγμής δεν δείχνει να τον υπολογίζει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…