Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σε δύσκολο χρονικό σημείο” (Vid.)

“Σε δύσκολο χρονικό σημείο” (Vid.)

Bartzokas Sin

Bartzokas_Sin

Χαρούμενος που ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στον τελικό Διηπειρωτικού κυπέλλου, αλλά προβληματισμένος για το χρονικό σημείο των αγώνων και το άγνωστο που θα συναντήσει στη «χώρα του καφέ» η αποστολή, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου των αναμετρήσεων. Παράλληλα ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, μίλησε για το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

“Χαίρομαι που η Airfasttickets θα είναι μαζί μας και  θα μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι. Είναι ένα δύσκολο το timing. Εύχομαι και φέτος να κάνουμε πολλά ταξίδια και να φτάσουμε ως το Μιλάνο”, είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: “Δεν έχω εικόνα για την ατμόσφαιρα. Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό  γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση των Βραζιλιάνων. Είναι πολύ δυνατοί στον ομαδικό αθλητισμό. Το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη.  Η Πινέιρος έχει  10 νίκες και 8 ήττες. Με δυσκολία βρίσκουν οι συνεργάτες μου πληροφορίες για το πώς θα την αντιμετωπίσουμε”.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το αν  θα προτιμούσε αντί για κεκλεισμένων των θυρών ο Ολυμπιακός να έδινε το  παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε άλλη πόλη: “Χωρίς αμφιβολία. Οπουδήποτε θα έχει κόσμο είναι καλύτερα. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να το συζητήσω εγώ. Είναι μία πληγή για τους ανθρώπους που παίρνουν διαρκείας. Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος;”.

Πρίντεζης: “Να πάρουμε το Διηπειρωτικό”

Ο Γιώργος Πρίντεζης με τη σειρά του τόνισε: “Θα ήθελα να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα τρόπαιο που μας λείπει, ένας τελικός που διοργανώνεται από την FIBA και θέλουμε να το κατακτήσουμε”. Σε ότι αφορά την απουσία του κόσμου της ομάδας λόγω της τιμωρίας της έδρας δήλωσε:  “Όλοι θέλουμε να παίζουμε με κόσμο. Το ελληνικό  πρωτάθλημα απέχει πάρα πολύ από την Ευρωλίγκα. Ένα ντέρμπι έχει πιο πολύ φανατισμό από ένα παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Έχει αποδειχθεί πάντως πως τα επεισόδια συνεχίζουν να γίνονται”.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως το παρών στην εκδήλωση, έδωσε ο Νίκος Λεπενιώτης, διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αναφερόμενος στην συνεργασία με την Αirfasttickets  και το ταξίδι στην Βραζιλία δήλωσε: “Είναι το  δεύτερο μεγάλο ταξίδι  μετά το 2009 στις ΗΠΑ. Το θεωρούμε σημαντικό  για όλους τους φιλάθλους. Έχουμε δεχτεί πολλά e-mail από φιλάθλους. Είμαστε χαρούμενοι που βγαίνουμε εκτός Ευρώπης. Είναι μια νέα συνεργασία που ευελπιστούμε να κρατήσει για πολλά χρόνια”.

* Την εταιρία εκπροσώπησε η υπεύθυνη Marketing, Νατάσα Παγώνη, η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της για την συνεργασία κι έστειλε τις ευχές της στους «ερυθρόλευκους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…