Κεντρική Διεθνή “Ρουμάνος” ο Μάρσαλ

“Ρουμάνος” ο Μάρσαλ

Marshall paok

Marshall-paok

Δεν έφτανε στην Άσεσοφτ Πλοέστι η ήττα από την Πίναρ Καρσίγιακα για την δεύτερη αγωνιστική του Eurocup προστέθηκε και ο σοβαρός τραυματισμός του Τζόντε Φλάουερς για να δέσει το… γλυκό. Τουλάχιστον οι Ρουμάνοι βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ραούλ Μάρσαλ (31, 2,01).

Ο Φλάουερς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ματς με την τουρκική ομάδα και η μακρόχρονη απουσία του από την ενεργό δράση ανάγκασε την Πλοέστι να κινηθεί για την εύρεση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του. Ο “εκλεκτός” είναι ο Ραούλ Μάρσαλ ο γνωστός μας από την θητεία του στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2010-2011. Μάλιστα ο 31χρονος φόργουορντ άφησε έντονα το… σημάδι του με την παρουσία του στους “ασπρόμαυρους”.

Ο έμπειρος άσος έδωσε το “παρών” σε 33 αγώνες με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Α1 έχοντας μέσο όρο 16,5 πόντους και 3,2 ριμπάουντ αλλά και σε 6 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 15,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρσαλ βγήκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος της σεζόν 2010-2011 με 448 πόντους, πρώτος στις εύστοχες βολές με 130, πρώτος στα κερδισμένα φάουλ με 168 ενώ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των παικτών με τα περισσότερα λάθη (82). Παράλληλα xάρη σε αυτές τις επιδόσεις του ανακηρύχθηκε και μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Στον ΠΑΟΚ λοιπόν “έβγαλε μάτια”, βοήθησε τους Θεσσαλονικείς στο να καταταχθούν τρίτοι στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια ο Αμερικανός αναχώρησε για το Καζακστάν όπου τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Αστάνα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο συμμετείχε σε 18 αγώνες για τη βαλτική λίγκα με μέσο όρο 11,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.

Ο Μάρσαλ αποφάσισε να γίνει “Ρουμάνος” και να συνεχίσει την καριέρα του στην Πλοέστι η οποία θυμίζουμε αγωνίζεται στο Eurocup και μέχρι στιγμής σε δύο ματς έχει μία νίκη και μία ήττα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…