Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προνομιακά πακέτα

Προνομιακά πακέτα

paok pagkos markopoulos time out

paok-pagkos-markopoulos-time-out

Αρχής γενομένης από την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τούρκικη Ανκάρα, για την 3η αγωνιστική του Eurocup, όσοι φίλοι του “δικεφάλου” προμηθευτούν τα προνομιακά εισιτήρια θα εξασφαλίσουν την είσοδό τους στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ θέλοντας να βοηθήσει τον φίλαθλο κόσμο της, να παρακολουθεί την ομάδα της καρδιάς του εν μέσω οικονομικής κρίσης, “δημιούργησε” τα προνομιακά πακέτα. Ένα εισιτήριο αξίας 15 ευρώ, για 3 αναμετρήσεις (με Ανκάρα, Απόλλων Πάτρας και Χίμκι).

Επίσης η “ασπρόμαυρηΚΑΕ, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή, την συμμετοχή του “Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.“, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ειδικό Χορηγικό Πρόγραμμα “Οι 300 του ΠΑΟΚ“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι και το “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.” στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, συμμετέχει για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά στο ειδικό Χορηγικό Πρόγραμμα “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.“, που συνεχίζεται δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Παρουσίαση “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.”
Το “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.”, με Διαχειριστή τον κ. Παπαδόπουλο Γιώτη, λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Δραστηριοποιείται με Λιπαντικά, Καύσιμα, Αξεσουάρ Αυτοκινήτων παντός τύπου, καυσόξυλα Pellets. Βρισκόμαστε παράπλευρα του Ξενοδοχείου Hyatt και λειτουργούμε εδώ και 12 χρόνια στο ίδιο μέρος. Στο πρατήριό μας στο Νέο Ρύσιο υπάρχει πλέον και AUTO GAS. Ακόμη, διαθέτουμε υποκαταστήματα στην Ιασωνίδη 10 στην Θέρμη, και επίσης λειτουργούμε και με νέο κατάστημα στο 29ο Χλμ. Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2392072888 και 6947840578.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…