Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι”

“Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι”

bartzokas sistima

bartzokas-sistima

Περιχαρής ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού όσο και για την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη των “ερυθρολεύκων”.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του και στις σωστές επιλογές που είχαν στην επίθεση, έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Δημήτρη Αγραβάνη ενώ εξήρε το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

“Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι σε μία φανταστική ατμόσφαιρα και πραγματικά το απολαύσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Περιμέναμε την αντίδραση της Γαλατασαράι ωστόσο στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πάλι στην άμυνα και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Είναι μία σπουδαία νίκη, η πρώτη εκτός έδρας για μας στη σεζόν και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και στη συνεχεία πρόσθεσε για τον Δημήτρη Αγραβάνη:

“Ο Αγραβάνης είναι ένας παίκτης 19 ετών και μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είναι αλλά τι εμπειρίες έχει. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας όπως όλοι άλλωστε. Θα πρέπει ο καθένας στην ομάδα να είναι έτοιμος να ξεκινήσει το παιχνίδι”.

Τέλος ανέλυσε τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στους “ερυθρόλευκους”: “Είχα πει στους παίκτες μου πως θα πρέπει να περιμένουν την αντεπίθεση της Γαλατά. Είχαμε πρόβλημα με τον Τζαβάι, πέτυχαν και μερικά δύσκολα καλάθια ωστόσο επιμείναμε σε αυτή την άμυνα. Θέλαμε να βγάλουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και επιλέξαμε να αφήσουμε τον Τζαβάι παρά να βρουν ρυθμό οι περιφερειακοί τους. Μιλήσαμε στο τάιμ άουτ και στη συνέχεια κάναμε όσα είχαμε πει. Είχαμε καλές επιλογές, βγάλαμε αιφνιδιασμούς και πήραμε κάποια ριμπάουντ μετά από ελεύθερα σουτ. Αυτά ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη”.

“Δεν είναι ώρα για πανηγύρια”

Από την πλευρά των παικτών ο Μπράιαν Ντάνστον υποστήριξε: “Ήταν ένας καλός αγώνας για μας απέναντι σε μία πολύ σκληρή ομάδα η οποία επέστρεψε στην τρίτη περίοδο όπου και μας πίεσε αλλά με καλή άμυνα καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Εμείς βελτιωνόμαστε κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή προπόνηση και την βελτίωσή μας και να βγάζουμε ακόμα περισσότερη ενέργεια. Δεν είναι ώρα για πανηγύρια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…