Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νωρίς για συμπεράσματα”

“Νωρίς για συμπεράσματα”

bartzokas sef panathinaikos

bartzokas-sef-panathinaikos

Η κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης, αλλά και η τελική διαφορά του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα στους δύο “αιωνίους” δεν αλλάζει κάτι σημαντικά στη ζωή του Ολυμπιακού αφού η ποινή των -2 βαθμών με την οποία ξεκίνησαν οι “ερυθρόλευκοι” το αποψινό παιχνίδι εξακολουθεί να δίνει… προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Γι αυτό το λόγο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέφυγε… τα μεγάλα λόγια στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το τέλος του ντέρμπι στο ΣΕΦ τονίζοντας πως πρόκειται για ένα παιχνίδι από το οποίο δεν μπορούν να εξαχθούν σαφή συμπεράσματα για την κατάσταση των δύο ομάδων.

Ο θάνατος του Φίλιππου (Συρίγου) επισκιάζει τα πάντα αυτή τη στιγμή. Ήταν μία σημαντική προσωπικότητα του μπάσκετ την τελευταία πεντηκονταετία”, ξεκίνησε να λέει ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ντέρμπι:

“Ήτα ένα τυπικό ματς, το πρώτο ντέρμπι την πρώτη αγωνιστική. Κανείς δεν είχε ποιότητα. Μου θύμισε έναν αγώνα που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό στο Σπόρτιγκ. Γι αυτό το λόγο ζητώ την κατανόηση όλων σας. Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο. Ωστόσο για μας ήταν ένα καλό απόγευμα από τη στιγμή που νικήσαμε.

Είναι, όμως, πάρα πολύ νωρίς για το οποιαδήποτε συμπέρασμα. Πρέπει να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες για να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα”, και κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για τη μνημειώδη αστοχία των δύο ομάδων και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι παίκτες του στην επανάληψη:

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και είπαμε να διεκδικήσουμε περισσότερο τα επιθετικά ριμπάουντ και είδαμε αυτό πως μεταφράστηκε στο παρκέ”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε: “Πέρα από οτιδήποτε άλλο, είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την πολύμηνη απουσία μου είμαι υγιής για να παίζω σε τέτοια παιχνίδια. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, όταν δέχεσαι 45 πόντους και μάλιστα μέσα στο ΣΕΦ είναι αδύνατο να χάσεις. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, όχι το ίδιο καλά στην επίθεση, αλλά κρατάμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…