Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πετάξαμε την προσπάθειά μας”

“Πετάξαμε την προσπάθειά μας”

Φραγκιάς

fragias

Τρίτη σερί ήττα για τον Κολοσσό Ρόδου στη Basket League ΟΠΑΠ και… άγχος. Οι Ροδίτες δεν κατάφεραν να πάρουν το “διπλό” στην Περιβόλα με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Βασίλης Φραγκιάς δήλωσε πως “έχω την αίσθηση πως για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι πουλάμε το ψωμί μας εύκολα. Κάναμε 18 με 19 λάθη σε ένα άθλημα που είναι των λαθών και εκεί δεν μπορείς να ζητάς πολλά πράγματα”, για να συνεχίσει λέγοντας:

Πετάξαμε στα σκουπίδια την προσπάθειά μας ενώ θα μπορούσαμε να παλέψουμε ως τέλος και να πάρουμε το παιχνίδι. Ήταν λογικό ο Απόλλωνας να πιέσει, εμείς  μέχρι το 34 ήμασταν σε απόσταση αναπνοής. Τα λάθη μας και η πιεστική άμυνα των γηπεδούχων άλλαξαν την εικόνα του ματς. Πληρώναμε τα ίδια λάθη σήμερα όπως με ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο, υπάρχει ένα δεκάλεπτο που κάνουμε κοιλιά, σήμερα έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο”.

Όσο για τη συνέχεια; “Πρέπει να  ετοιμαστούμε για το ματς που έρχεται σε 15 μέρες γιατί δεν μας δίνει τίποτα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο. Πρέπει να διαχειριστούμε το κακό ξεκίνημα, ανεξάρτητε αν οι δυο ήττες ήταν μακριά από τη Ρόδο. Πρέπει να βρούμε μια νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας”.

Τέλος, ο Χριστόφορος Στεφανίδης υποστήριξε: “Είναι το 3ο παιχνίδι που χάνουμε ενώ είμαστε πολύ κοντά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν δείξαμε ισορροπία στα τελευταία 7 λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το ματς. Ο Απόλλωνας παρ’ ότι έχει αλλάξει το μισό ρόστερ είχε την ουσία. Θα είναι πάντα δυνατή και καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο της. Χάσαμε το ματς δικαία, και ένας παράγοντας είναι  τα αβίαστα λάθη που κάναμε Είναι μόλις 3η αγωνιστική έχουμε πολύ δρόμο ακόμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…