Πίσω στο σπίτι…

fotsis gomelsky

fotsis-gomelsky

Η περίπτωση του Αντώνη Φώτση είναι κάπως… περίεργη. Με τη λογική ότι πρόκειται για έναν παίκτη που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι, αλλά αποτελεί παλιά καραβάνα της ομάδας. Καταχρηστικά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένας νέοςπαλιός στο τριφύλλι αφού, όπως δήλωσε και ο ίδιος στο eBasket.gr κατά τη διάρκεια της Media Day των “πρασίνων”, το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι του.

“Ουσιαστικά μετά από τόσα χρόνια πιστεύω πως αν ήταν να γυρίσω στην Ελλάδα, η μοναδική ομάδα στην οποία θα πήγαινα θα ήταν ο Παναθηναϊκός. Βρεθήκαμε σε συζητήσεις το καλοκαίρι, τα βρήκαμε αρκετά εύκολα και γύρισα πίσω”, δήλωσε αρχικά ο “Μπάτμαν“, ο οποίος τη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι (δεν) έχει αλλάξει στην ομάδα: “Έχουν αλλάξει οι παίκτες και οι προπονητές, αλλά η ατμόσφαιρα είναι η ίδια. Νιώθω σα να γυρνάω στην οικογένειά μου, στο σπίτι μου και είμαι χαρούμενος γι αυτό”.

Όσο για τον ρόλο του στην ομάδα τόσο εντός όσο κι εκτός αποδυτηρίων, υποστήριξε: “Θα κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι μου ζητηθεί. Όποιος ρόλος και να μου δοθεί, θα προσπαθήσω να τον επιτελέσω όσο καλύτερα μπορώ”, για να καταλήξει σχολιάζοντας το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό: “Από τον πρώτο αγώνα δεν τελειώνει το πρωτάθλημα. Είναι ένα βήμα πιο κοντά, αλλά μόνο αυτό. Αν γίνει το “διπλό”, θα ανεβάσει την ψυχολογία μας εν όψει της συνέχειας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…