Κεντρική NBA Πίστη για τίτλο
NBA

Πίστη για τίτλο

doc rivers la clippers

doc-rivers-la-clippers

Αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν είναι ο χεντ κόουτς των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς και δεν το κρύβει. Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί πως οι υψηλές προσδοκίες δεν θα λυγίσουν τους Κλιπς μέσα στην σεζόν.

Όταν ανέλαβε τους Κλίπερς στις αρχές του καλοκαιριού είχε έναν και μόνο στόχο. Να κάνει την ομάδα του Λος Άντζελες πρωταγωνίστρια και να την οδηγήσει σε έναν τίτλο. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει ο μέχρι πρότινος τεχνικός των Μπόστον Σέλτικς.

“Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα, αλλά έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε σε πρώτη φάση” ήταν η αρχική τοποθέτηση του 51χρονου τεχνικού. “Το έχουμε δηλώσει αυτό, έτσι δεν είναι; Δεν νομίζω πως κάποιος ισχυρίστηκε κάτι άλλο”.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Σαν Ντιέγκο, όπου θα περάσει τις πέντε πρώτες μέρες της προετοιμασίας της.

“Κοιτάζω τους συνεργάτες μου και τους παίκτες και πιστεύω ότι φέτος έχουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό. Αυτό συναρπάζει. Αν δει κάποιος τους παίκτες που έχουμε στα χαρτιά, αλλά και αυτά που μπορούν να προσφέρουν στο παρκέ, τότε μπορούμε να είμαστε μια εξαιρετική ομάδα”.

Ο Ρίβερς υπέγραψε τον περασμένο Ιούνιο στους Κλίπερς συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με συνολικές απολαβές 21 εκ. δολάρια. Το στοίχημα που έχει μπροστά του φέτος είναι μεγάλο. Έχει τα υλικά (Πολ, Γκρίφιν, Κρόφορντ, Τζόρνταν), όμως αυτά από μόνα τους δεν φτάνουν. Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί στο… χειροκρότημα (το ερχόμενο καλοκαίρι)!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Λούκα Βιλντόζα

    Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-88

    Λύγισε το Περιστέρι με το μυαλό στη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός Το εξαιρετικό Περιστέρι του Βασ…
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας 77-73

    Τα βρήκε σκούρα, αλλά συνέχισε νικηφόρα το Μαρούσι Το Μαρούσι είχε φτάσει στο +20 απέναντι…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…