Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Με το ίδιο σκεπτικό…”

“Με το ίδιο σκεπτικό…”

bartzokas sef panathinaikos

bartzokas-sef-panathinaikos

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο τρακ που είχαν κάποιοι παίκτες του πριν την αναμέτρηση με τη Μάλαγα, στάθηκε στην βελτίωση της απόδοσης της ομάδας του κατά την διάρκεια του αγώνα ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νίκη:

“Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Κουραστήκαμε πολύ για να κερδίσουμε. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και δυσκολίες, όπως φάνηκε και σε άλλους αγώνες. Η Μάλαγα έπαιξε δυνατή άμυνα κι εμείς είχαμε παίκτες με τρακ επειδή έπαιζαν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε δράση, αλλά μόνο αντίδραση στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και είχαμε 21 ασίστ ισοσκελίζοντας το πρόβλημα στα ριμπάουντ. Η απουσία του Μπέγκιτς ήταν σημαντική σε ένα ματς που οι ψηλοί μας φορτώθηκαν νωρίς με φάουλ. Εκεί βοήθησαν πολύ τα τεσσάρια μας στα ριμπάουντ. Όταν βελτιώσαμε το ομαδικό μας παιχνίδι, πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στη Μάλαγα γιατί έπαιξε πολύ και είναι γεμάτη ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Ευρωλίγκα και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να βαδίσουμε”, τόνισε ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε για την… παρουσία του Πέτγουεϊ:

“Το να μην ενθουσιάζεσαι στα πάνω και να μην απογοητεύεσαι στα κάτω είναι και προσόν και δική μας δουλειά. Το κοινό του Ολυμπιακού θέλει τους παίκτες πάντα να παλεύουν και να πεθαίνουν για την ομάδα. Ο Πέτγουεϊ το έκανε αυτό, παίζει για την ομάδα και με ενέργεια. Το χάρηκε και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό”.

Όσον αφορά στην κατάσταση του Μίρζα Μπέγκιτς ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” υποστήριξε: “Έχει ένα μυϊκό σπασμό αρκετά έντονο από τότε που γυρίσαμε από τη Βραζιλία. Ελπίζουμε σε 2-3 μέρες να είναι καλύτερα”.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε ότι σημασία έχουν οι νίκες σε αυτή την περίοδο που οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν να βρουν τη… χημεία τους:

“Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Η Μάλαγα ήρθε εδώ χωρίς να έχει τίποτα να χάσει και κατάφερε να πάρει μια διαφορά εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι πέτυχε κάποια τρίποντα που ήταν και τυχερά. Εμείς χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Ήμασταν άστοχοι στα δίποντα όμως καταφέραμε να βελτιωθούμε στο δεύτερο ημίχρονο σε αυτό το κομμάτι και στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ελπίζω να κρατήσουμε αυτό το στοιχεία από τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή να τελειώνουμε πολύ καλά τους αγώνες. Το ζητούμενο σε αυτή τη φάση είναι να κερδίζουμε. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι αλλά το θέμα είναι ότι καμία ομάδα δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με την Γαλατασαράι στην Τουρκία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…