Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πάνω από τις δυνάμεις μας”

“Πάνω από τις δυνάμεις μας”

giaples

giaples

Ικανοποιημένος έμμεινε ο Θανάσης Γιαπλές από την απόδοση των παικτών του, στην ήττα-αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, για το κύπελλο. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην κούραση και την διαφορά δυναμικότητας.

“Δύο πράγματα θέλω να πω: Το πρώτο είναι ότι το περιμέναμε. Η δική μας ομάδα δεν έχει ούτε το βάθος, ούτε την εμπειρία να κάνει τέσσερα παιχνίδια σε πέντε μέρες. Περιμέναμε την κούραση αυτό ήταν ολοφάνερο.

Το δεύτερο είναι ότι η ποιότητα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει σε κανένα αντίπαλο ν’ αντιδράσει ειδικά όταν τεστάρει τις δυνάμεις για ένα παιχνίδι που θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Αυτό το πενθήμερο ήταν πολύ για εμάς, με τρία δυνατά παιχνίδια στο τουρνουά και τώρα ένα τέταρτο. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά δεν τα καταφέραμε παραπάνω από 20 λεπτά. Ήταν σχετικά αναμενόμενο, τα παιδιά προσπάθησαν αλλά κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις τους.

Είπε ο κόουτς Γιαπλές και συνέχισε σχολιάζοντας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Basket League, όπου κρύβει παγίδες: “Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα υπάρχει ειδική τακτική. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε απρόοπτο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μέσα στην έδρα μας.

Η πρεμιέρα αλλά και οι πρώτες αγωνιστικές, ίσως να κρύβουν εκπλήξεις αφού οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες. Εμείς δεν θέλουμε να πέσουμε θύματα μιας τέτοιας έκπληξης. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…