Ο νους στον Τέιλορ

vetoulas1

vetoulas1

Η νίκη και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις δεν θα μπορούσαν παρά να αποτελέσουν αφορμές για… αισιοδοξία από πλευράς Νίκου Βετούλα. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την επικράτηση επί του Κολοσσού, ενώ τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Ουίλσον.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Κολοσσός ήρθε να κερδίσει μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες. Έχουμε τους ίδιους στόχους με τον Κολοσσό, όμως σήμερα είχαμε το άγχος και το πρέπει”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Στο α’ μέρος, επαναπαυτήκαμε ήμασταν καλοί στην επίθεση όμως τα δεχόμασταν εύκολα. Μετά την είσοδο του Τέιλορ βρήκαμε ρυθμό και με την επιστροφή του Βλάντο στα καλάθια είχαμε το προβάδισμα, ενώ οι αντίπαλοι έκαναν πάνω από 18 λάθη.

Κοιτάμε την συνέχεια ωστόσο έχουμε και προβλήματα όπως ο Ουίλσον που έχει έναν σημαντικό τραυματισμό, μάλλον σπάσιμο στο πόδι και ένα ακόμα το οποίο δεν είναι ανακοινώσιμο. Στον αγωνιστικό χώρο δώσαμε μεγαλύτερη ενέργεια. Είχαμε κάποια παθητικά διαστήματα όπως και με τον Ίκαρο και θα κοιτάξουμε να αλλάξει αυτό”.

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Πέτροβιτς είπε: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι και μια καλή νίκη. Δεν ήταν εύκολο, ο Κολοσσός είναι μια έμπειρη ομάδα. Εμείς έπρεπε να ψάχνουμε νίκες σε αυτά τα παιχνίδια που παίζουμε στο σπίτι μας. Σήμερα αποδείξαμε στο παρκέ ότι ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη.

Στην άμυνα κρίθηκε το παιχνίδι και στα ριμπάουντ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να ξεκινάμε κάθε ματς με ενέργεια“, και κατέληξε αναφερόμενος στους λόγους που οι Πατρινοί ήταν καλύτεροι στην επανάληψη:

“Μπήκαμε πιο δυνατά, με πιο πολύ καλή ενέργεια. Δουλέψαμε καλά στο ένας εναντίον ενός αλλά και ομαδικά όπως επίσης μαζέψαμε πολλά ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…