Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο ΕΣΑΚΕ στην Υδρόγειο

Ο ΕΣΑΚΕ στην Υδρόγειο

xalvatzakis all star

xalvatzakis-all-star

Μετά την επιτυχημένη τους περσινή (2012-2013) χορηγική συνεργασία, ΕΣΑΚΕ και Υδρόγειος Ασφαλιστική, ανανέωσαν την “συμφωνία” τους για δεύτερη χρονιά. Η διοργανώτρια αρχή της Basket League ΟΠΑΠ “έσμιξε” με την μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών.

Η συνεργασία ορίζει την Υδρόγειο Ασφαλιστική, σαν επίσημο χορηγό της Basket League ΟΠΑΠ, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και μεταξύ άλλων την προβολή της εταιρείας εντός των γηπέδων (διαφημιστικές πινακίδες-πλέον ηλεκτρονικές) και τηλεοπτικά μηνύματα από το επίσημο κανάλι του πρωταθλήματος, τη Nova.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλος Κασκαρέλης, δήλωσε σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών: “Η περσινή μας ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και η σύνδεσή μας με έναν υψηλού προφίλ θεσμό, όπως αυτόν του Πρωταθλήματος Μπάσκετ, δικαίωσαν τις προσδοκίες μας.  Επιλέγουμε να δώσουμε συνέχεια και έμφαση σε αυτή τη συνεργασία, καθώς αποτελεί για εμάς σημαντικό όχημα εξωστρέφειας και προβολής. Επιπλέον, αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι να στηρίζουμε ένα τόσο αγαπητό άθλημα και ένα θεσμό, που γίνεται κάθε χρόνο καλύτερος”.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, τόνισε: “Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι δίνεται συνέχεια στην συνεργασία που ξεκινήσαμε πέρυσι με την Υδρόγειο Ασφαλιστική. Στόχος του ΕΣΑΚΕ ήταν και παραμένει να συμμαχούμε  με τους καλύτερους, να βάζουμε κοινούς στόχους και να δουλεύουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απόδειξη του ότι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα με την Υδρόγειο είναι η επέκταση της συμφωνίας μας και ευελπιστούμε να πορευτούμε μαζί για πολλά χρόνια ακόμη”.

Σχετικά με την Υδρόγειο

Η Υδρόγειος, ένας από τους δυναμικότερους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους, δραστηριοποιείται εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Με παραγωγή που το 2012 ανήλθε σε 122,6 εκατ. ευρώ, η εταιρεία συγκαταλέγεται σταθερά μεταξύ των πρώτων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα, ενώ, από το 2002, έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην αγορά της Κύπρου, με την ίδρυση της θυγατρικής “Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου“.

Ο Όμιλος της Υδρογείου 

Προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του σε πάνω από 500.00 ικανοποιημένους πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει αναπτύξει ένα ευρύ σε διασπορά δίκτυο διανομής που υποστηρίζεται από τη λειτουργία 13 υπερσύγχρονων σε υποδομές και άρτιων σε στελέχωση υποκαταστημάτων και γραφείων, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου ανέρχεται στα 260 άτομα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …