Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο Άρης ήταν καλύτερος”

“Ο Άρης ήταν καλύτερος”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1

Μετά την ήττα από τον Άρη για τα προημιτελικά του κυπέλλου ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τον τραυματισμό του Πέιν, καθώς επίσης και τις αντιδράσεις του κόσμου στο τέλος του αγώνα.

Για το παιχνίδι δήλωσε: Ο Άρης ήταν καλύτερος. Εμείς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το στρες που δημιούργησε αυτό το παιχνίδι. Μετά την απομάκρυνση του Πέιν λόγω τραυματισμού δείξαμε αδυναμίες στην επίθεση. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο με δεύτερες προσπάθειες κι αυτό ήταν αρνητικό, είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Αρνητικό επίσης ήταν ότι οι σέντερ φορ τραβήχτηκαν πολύ πίσω και δώσαμε στους αντιπάλους πόιντ γκαρντ την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της ρακέτας. Μία ομάδα χρειάζεται υπομονή, με 63 πόντους στην έδρα σου είναι δύσκολο να κερδίσεις. Νομίζω το παιχνίδι κρίθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία”.

Για την αντικατάσταση του Πέιν: “Έκανε δύο φάουλ, εξάλλου δεν μπορεί να παίξει 40 λεπτά”.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου στο τέλος του αγώνα: “Κάθε φίλαθλος θέλει να κερδίζει η ομάδα του, από εκεί και πέρα όταν δεν βλέπει μέσα στο γήπεδο αυτό που θέλει, αντιδρά.

Για τον τραυματισμό του Πέιν: “Δεν ξέρω ακόμη, δεν είμαι γιατρός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…