Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είναι τρελοί οι οπαδοί” (vid)

“Είναι τρελοί οι οπαδοί” (vid)

Spanoulis

Spanoulis

Μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Πινέιρος, ο αρχηγός των “ερυθρόλευκωνΒασίλης Σπανούλης έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι και τη νέα εμπειρία του από την Βραζιλία.

Ο V-Span πρώτα αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας: “Είμαστε επηρεασμένοι από το πολύωρο ταξίδι, δεν γνωρίζαμε τόσα πολλά για την Πινέιρος, την επόμενη φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια ειδικά στοιχεία και σε παίκτες.

Ευτυχώς πήραμε τη νίκη, παίζουμε ξανά την Κυριακή και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας, δεν έχουμε προπονηθεί ακόμα όλη η ομάδα μαζί, έχουμε λίγες προπονήσεις όλοι μαζί. Θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά”.

Είπε ο Έλληνας γκαρντ και συνέχισε: “Η φιλοσοφία μας είναι καλή κίνηση της μπάλας για να βρεθεί ελεύθερος παίκτης, τις περισσότερες φορές τα λέι απ έρχονται από την καλή κίνηση της μπάλας και αυτό είναι καλό για την ομάδα”.

Όσον αφορά την Πινέιρος ο Βασίλης Σπανούλης επισήμανε: “Δεν γνωρίζαμε πολλά για την αντίπαλο. Δεν ξέραμε τα χαρακτηριστικά των παικτών αλλά την Κυριακή θα είμαστε περισσότερο έτοιμοι”.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν υπάρχουν διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού Ευρωπαϊκών και Βραζιλιάνικων ομάδων, απάντησε: “Υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που παίζουν με τον τρόπο που παίζει η Πινέιρος.

Απλά την επόμενη φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Εμείς κάθε φορά κοιτάμε μόνο τη νίκη. Μόνο αυτό μας ενδιαφέρει, όχι με πόσους πόντους θα κερδίσουμε”.

Κλείνοντας ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε τη νέα εμπειρία του από το ταξίδι στην Βραζιλία και για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: “Ήταν η πρώτη μου φορά που έπαιξα μπάσκετ στη Βραζιλία. Η οργάνωση είναι υπέροχη και η φιλοξενία εξαιρετική. Περίμενα το γήπεδο να είναι γεμάτο για να είμαι ειλικρινής, αλλά ήταν πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοί μας είναι “τρελοί” και μας ακολουθούν παντού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …