Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Οικογενειακό κλίμα

Οικογενειακό κλίμα

fragias kolossos pagkos

fragias-kolossos-pagkos

Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, με επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ομάδας, γνωστοποίησε πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (3/11, 16:00), για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

Επίσης η ΚΑΕ, ευχαρίστησε και τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, όπου η ομάδα δείπνησε εχθές το βράδυ, σε οικογενειακό κλίμα. Παίκτες και προπονητικό τιμ είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν την δύσκολη αποστολή στην Πάτρα, απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα την Κυριακή (27/10, 16:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι από σήμερα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 16:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 11:00 έως 14:00 στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) και τα εισιτήρια κοστίζουν 15 και 20 ευρώ
ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Μία υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά με φαγητό είχαν την ευκαιρία να περάσουν χθες τα μέλη της “θαλασσί” οικογένεια στο ξενοδοχείο Cathrin στο Λαδικό.  Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Μίμη και Λευτέρη Καραγιάννη, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Cathrin στο Λαδικό για την ευγενική τους προσφορά, στο δείπνο που παρέθεσε χθες το βράδυ η διοίκηση της ομάδας μας, στη διοίκηση, στο προπονητικό team και τους καλαθοσφαιριστές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…