Κεντρική NBA “Νυστέρι” για Μπερκ (vid)
NBA

“Νυστέρι” για Μπερκ (vid)

burke trey utah jazz

burke-trey-utah-jazz

Χωρίς μία από τις μεγάλες ελπίδες του μέλλοντος (τους) θα παραταχθούν οι Γιούτα Τζαζ στα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν καθώς εκτός μάχης για τις επόμενες 8-12 εβδομάδες τέθηκε ο Τρέι Μπερκ. Ο νεαρός κόμπο γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί χέρι κι έτσι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο δείκτη του δεξιού του χεριού.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα των ΗΠΑ, ο απόφοιτος του Michigan θα μείνει στα “πιτς” για τουλάχιστον δύο μήνες, όπερ και σημαίνει πως η επιστροφή του υπολογίζεται για τα μέσα Δεκεμβρίου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το διάστημα της αποθεραπείας του να διαρκέσει λίγο ακόμα και να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των “Μορμόνων” με το νέο έτος.

Είναι άτυχος“, ήταν η πρώτη τοποθέτηση του προπονητή της Γιούτα, Τάιρον Κόρμπιν, ο οποίος κατέληξε: “Είναι μέρος της… δουλειάς οι τραυματισμοί και το πώς θα αντιδράσει“.

Έτσι, οι Γιούτα Τζαζ δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ με σκοπό να κλείσουν την “τρύπα” που δημιουργήθηκε στην περιφερειακή τους γραμμή έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, στις 30 Οκτωβρίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…