Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ταξίδι σε νέες επιτυχίες”

“Ταξίδι σε νέες επιτυχίες”

airfast olympiacos

airfast-olympiacos

Την έναρξη της συνεργασίας της με την ταξιδιωτική εταιρεία “AirFast Tickets” παρουσίασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” με αντιπροσωπεία πέντε παικτών τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Περπέρογλου, Σλούκα και Πέτγουεϊ έδωσαν το παρών, μαζί με τον εμπορικό διευθυντή του συλλόγου, Νίκο Λεπενιώτη και τον Marketing Sponsoring manager, Κίμωνα Σακκόπουλο στα γραφεία της εταιρείας σε ειδική εκδήλωσε που διοργανώθηκε.

Ο πρώτος που μίλησε, ήταν ο εμπορικός διευθυντής των “ερυθρόλευκων“, που τόνισε τα εξής: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ζεστή υποδοχή και τη φιλοξενία και να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι το ισχυρότερο αθλητικό brand.

Είναι επιλογή μας να συνεργαζόμαστε με εταιρίες που είτε βρίσκονται στην κορυφή, είτε θέλουν να φθάσουν εκεί. Εμείς θέλουμε να τους βοηθήσουμε, καθώς οι άνθρωποι της είναι καινοτόμοι κι έχουν ωραίες ιδέες. Χαιρόμαστε που κάνουμε τις πτήσεις μας με την Air Fast Tickets και ελπίζουμε να πετάξουμε και στο Μιλάνο στο Final Four. Θεωρώ ότι οι φίλαθλοι μας θα χαρούν από αυτά που ετοιμάζουμε”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης επεσήμανε: “Είναι όντως μια πολύ δύσκολη εποχή, αλλά όταν βλέπεις τέτοιες εταιρίες που έχουν μια τέτοια οργάνωση, είναι πολύ θετικό για μας να την έχουμε ως υποστηρικτή. Μακάρι να φέρει γούρι και να βγουν όλοι κερδισμένοι από αυτή τη συνεργασία”.

Στο ίδιο μοτίβο ήταν και τα λεγόμενα του Στράτου Περπέρογλου: “Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να φέρει κι άλλες επιτυχίες. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το πρώτο ταξίδι στη Βραζιλία, εκτός από πολύ άνετο έφερε και μια σημαντική επιτυχία, όπως ήταν το Διηπειρωτικό κύπελλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…