Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να εφαρμόσουμε το πλάνο”

“Να εφαρμόσουμε το πλάνο”

bryant bayern

bryant-bayern

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς και ο Τζον Μπράιαντ από πλευράς παικτών μίλησαν για την εκτός έδρας δοκιμασία της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (31/10) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Ευρωλίγκας. Ο έμπειρος τεχνικός των Γερμανών τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να εφαρμόσουν το πλάνο τους στο παιχνίδι ενώ ο λευκός Αμερικάνος σέντερ στάθηκε στους σπουδαίους παίκτες που έχουν στις τάξεις τους οι “ερυθρόλευκοι”.

“Κανείς δεν ξέρει αν ο Ολυμπιακός θα κάνει το three-peat, αλλά έχουμε ήδη δει ότι παίζουν ακόμη καλύτερα από πέρυσι. Καιρό είχα να δω μία τόσο καλοδουλεμένη ομάδα και πραγματικά απόλαυσα το παιχνίδι τους με τη Γαλατάσαραϊ. Όμως κι εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι” δήλωσε ο Σέρβος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ενώ ο Τζον Μπράιαντ με τη σειρά του ανέφερε:

“Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, με ισορροπημένο ρόστερ, σπουδαίους παίκτες σαν το Σπανούλη και πολύ καλό σύστημα. Για να είναι πρωταθλητές Ευρώπης σίγουρα κάνουν κάτι καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …