Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να είμαστε αφοσιωμένοι”

“Να είμαστε αφοσιωμένοι”

paok pagkos markopoulos time out

paok-pagkos-markopoulos-time-out

Μετά την Άλμπα Φέχερβαρ…. το Ρέθυμνο. Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο απέναντι στους Κρητικούς, καθώς μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Άλμπα, ο “δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει αύριο (26/10, 16:00) το Ρέθυμνο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, δήλωσε: “Προερχόμαστε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπου έστω και δύσκολα κερδίσαμε και πάντα μία νίκη σου δίνει αυτοπεποίθηση.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Το Ρέθυμνο τα τελευταία χρόνια έχει πάντα μία καλή ομάδα και έχει μπει πλέον στο γκρουπ των ομάδων που κάθε χρόνο στοχεύουν ψηλά.

Αυτό κάνει και φέτος, με μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες δυναμικούς, καλούς σουτέρ, που τους αρέσει να παίζουν θεματικό μπάσκετ, με γρήγορες επιθέσεις. Γενικά πρόκειται για έναν δύσκολο τρόπο παιχνιδιού, που για να τον παρακολουθήσεις πρέπει να είσαι πολύ αφοσιωμένος στο παιχνίδι και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε”.

Εκ μέρους των παικτών ο Απόλλωνας Τσόχλας σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση: “Στο Ρέθυμνο πέρασα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια και χαίρομαι που επιστρέφω. Θα δω φίλους και γενικά πρόσωπα αγαπητά, αλλά όλα αυτά πριν αρχίσει το παιχνίδι. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, το Ρέθυμνο και φέτος διατήρησε τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού του, είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει γρήγορα και θεαματικά και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε και σε ότι μας έχει πει ο προπονητής μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια, οι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη δίνουν άλλη διάσταση στο πρόγραμμα μίας ομάδας, αλλά ταυτόχρονα φέρνουν και κούραση, την οποία επίσης πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Με την δουλειά που κάνουμε, πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…