Κεντρική NBA NCAA “Ναι μεν αλλά” για Wilbekin

“Ναι μεν αλλά” για Wilbekin

wilbekin donovan

wilbekin-donovan

Στο NCAA έχουν αποδείξει πολλάκις πως οι κανόνες είναι… απαράβατοι και πως όποιος τολμήσει να θεωρήσει εαυτόν πάνω από τους κανόνες, το πληρώνει. Ακριβά. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Scottie Wilbekin, ο οποίος στα τέλη της περσινής αγωνιστικής περιόδου έδειξε αλαζονική διάθεση καταπατώντας μερικούς από τους κανονισμούς του Florida.

Έτσι, ήρθε (απολύτως φυσιολογικά) ο πέλεκυς των “Gators“, οι οποίοι τον τιμώρησαν με επ’ αόριστον αποχή από τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες, με τον Billy Donovan να ξεκαθαρίζει από την πρώτη στιγμή πως δεν πρόκειται να ρισκάρει την υστεροφημία του κολεγίου για χάρη ενός παίκτη.

Ο χρόνος πέρασε και φαίνεται πως λειτούργησε υπέρ του εκρηκτικού πόιντ γκαρντ, ο οποίος μετά από ένα διάστημα μακράς αποχής από τους “Gators“, πήρε το πράσινο φως να προπονηθεί μαζί τους και σιγά σιγά να ενσωματωθεί στο σύνολο του πολύπειρου τεχνικού.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα με τους “πορτοκαλί” αφού “έχει ακόμα κάποια πράγματα να κάνει μέχρι να επιστρέψει εντελώς στην ομάδα“, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πολύπειρος τεχνικός.

Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για εκείνον, για όσα έχει κάνει και το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση. Πιστεύω ότι από την Άνοιξη μέχρι τώρα έχει διανύσει μεγάλο δρόμο μακριά από την ομάδα μας, χωρίς να προπονείται, χωρίς να βρίσκεται γύρω από αυτήν και σιγά σιγά δημιούργησε το δρόμο της επιστροφής του“, δήλωσε αρχικά ο Billy Donovan και κατέληξε:

Έκανε ό,τι θα μπορούσα να ζητήσω από έναν παίκτη αναφορικά με το να αναλάβει τις ευθύνες του και να ωριμάσει. Έχει ακόμα κάποια πράγματα να κάνει μέχρι να επιστρέψει εντελώς στην ομάδα, αλλά θα του δώσουμε την ευκαιρία να προπονηθεί κανονικά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…