Κεντρική Basket League ΑΕΚ Με κόσμο στην Καβάλα

Με κόσμο στην Καβάλα

aek zofria original

aek-zofria-original

Στην Αμαλιάδα και στο Ηράκλειο η ΑΕΚ “βρήκε τοίχο”. Για να είμαστε πιο ακριβείς, οι οπαδοί της και μάλιστα οι ντόπιοι, “βρήκαν τοίχο”. Κι αν στην Αμαλιάδα, τελικώς άνοιξαν οι πόρτες, στο “Βαρδινογιάννειο”, με απόφαση της Αστυνομίας, έμειναν ερμητικά κλειστές.

Στην Καβάλα, ήτοι στην τρίτη εφετινή έξοδο της “Βασίλισσας”, φαίνεται πάντως ότι η καλή διάθεση της διοίκησης της ‘Ένωσης Καβάλας και η τοπική Αστυνομία δεν θα δημιουργήσει προσκόμματα στην είσοδο των “κιτρινόμαυρων” οπαδών. Τα ταμεία θα είναι διαθέσιμα. Κι αυτή τη φορά η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου δεν θα είναι μόνη.

Πληροφορίες αναφέρουν, λοιπόν, ότι η διοίκηση της ‘Ένωσης έχει ήδη μεριμνήσει ώστε να φιλοξενηθούν ασφαλώς και με διακριτική παρουσία της Αστυνομίας σε χώρο του κλειστού της Καλαμίτσας, οι οπαδοί της ΑΕΚ, που θα θελήσουν να δώσουν το “παρών” το Σάββατο. Κυρίως με αφετηρία την Βόρειο Ελλάδα, και τα ισχυρά κλαμπ οργανωμένων των νομών Καβάλας, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης.

Σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι ότι τα ταμεία του γηπέδου θα είναι ανοικτά για όσους οπαδούς (είτε της Καβάλας, είτε της ΑΕΚ) σπεύσουν να αγοράσουν εισιτήρια.  Η εκτίμηση είναι ότι περισσότεροι από 300 οπαδοί της ΑΕΚ θα σπεύσουν στο κλειστό.  Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν κι από τις τιμές των εισιτηρίων…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…