Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μεγαλώνει… η ομάδα

Μεγαλώνει… η ομάδα

basket league opap logo

basket-league-opap-logo

Η ομάδα του ΕΣΑΚΕ συνεχίζει να ενισχύεται με πολλούς και σημαντικούς συμπαίκτες, οι οποίοι αποτελούν εχέγγυα… επιτυχίας για τη διοργανώτρια αρχή της Basket League ΟΠΑΠ.

Τελευταίος παίκτης που εισχώρησε στην ομάδα του ΕΣΑΚΕ είναι η “AVANCE rent a car“, η οποία αποτελεί αρωγό σε κάθε προσπάθεια που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη στην χώρα μας, μέσα από ένα πρόγραμμα πλούσιων κοινωνικών δράσεων, ενισχύει εμπράκτως το έργο του ΕΣΑΚΕ, συνδράμοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, δεν θα μπορούσε παρά να είναι απολύτως ικανοποιημένος από το “γάμο” με την “AVANCE rent a car“. “Είναι σημαντικό για εμάς να αποκτούμε υποστηρικτές που μας κάνουν καλύτερους και μας ανεβάζουν επίπεδο! Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι χρειαστεί, ώστε να κερδίσει πολλαπλά και η AVANCE από αυτή την χορηγία, ώστε να μπουν οι βάσεις, για να συνεχίσουμε και στο μέλλον…”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της “AVANCE rent a car”, Γιώργος Τσακατούρας, έδωσε το στίγμα αυτής της συνεργασίας: “Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζω την έναρξης της συνεργασίας της εταιρείας μας, με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλοθοσφαιρικών Εταιρειών. Η καλαθοσφαίριση στην χώρα μας, τόσο σε διασυλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, έχει προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις και έχει γεμίσει με υπερηφάνεια τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Ο ΕΣΑΚΕ συμβάλλει οργανωτικά στην ανάδειξη του ελληνικού μπάσκετ και στην συνέχιση της πλούσιας ιστορίας του. Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία “AVANCE rent a car“, την οποία και εκπροσωπώ, θα συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυση του έργου του, ευχόμενος να στεφθούν με επιτυχία όλες του οι προσπάθειες, για την άρτια διοργάνωση και του εφετινού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης”.

Το Εταιρικό Προφίλ της “AVANCE rent a car”

Η Avance Rent A Car ιδρύθηκε το 1992 στην Αθήνα και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με ποικίλους τύπους αυτοκίνητων και μηχανών. Για περισσότερο από μια δεκαετία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει.

Ο στόλος της εταιρείας “AVANCE rent a car” αποτελείται από επιβατικά, van επτά και εννέα θέσεων, jeep, sedan, πολυμορφικά, λιμουζίνες, αλλά και οχήματα ειδικά σχεδιασμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, στοχεύει στην ποιοτική εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με κεφάλαια μόνον ελληνικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…