Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ματς υψηλών απαιτήσεων”

“Ματς υψηλών απαιτήσεων”

bartzokas

ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÃÉÁ ÂÑÁÆÉËÉÁ

Αρκετά δύσκολη και ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την αποστολή του Ολυμπιακού στο αυριανό (24/10) παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, έπλεξε το εγκώμιο της αντιπάλου των πρωταθλητών Ευρώπης και έχρισε “κλειδιά” για την νίκη, τα ριμπάουντ, την αποφυγή των λαθών και τις αποφάσεις των παικτών του στην επίθεση. Παράλληλα, τόνισε πως σε περίπτωση νίκης στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Top16.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το αυριανό παιχνίδι:

«Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η Γαλατά. Φαίνεται αυτό άλλωστε από τα αποτελέσματα της έως τώρα σε Τουρκία και Ευρωλίγκα. Στην πρεμιέρα νίκησε τη Σιένα εύκολα. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθούμε σε αυτό το ματς, το οποίο είναι υψηλών απαιτήσεων και πρόκειται για μια εκτός έδρας αναμέτρηση. Νομίζω πως κάθε μέρα είμαστε όλο και καλύτεροι. Προσθέτουμε ώρες προπόνησης και ποιότητας και ποσότητας και θεωρώ πως ο βαθμός ετοιμότητας μας είναι κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερος. Πρέπει να προσέξουμε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλή περιφερειακή άμυνα γιατί η περιφέρεια της Γαλατά είναι αρκετά επιθετική. Σημαντικό ρόλο παίζουν πάντα τα ριμπάουντ, τα λάθη και οι αποφάσεις που παίρνουμε. Όποιος επιβάλει τελικά αυτό που λέμε ρυθμό στο παιχνίδι, το δικό του τρόπο παιχνιδιού, θα πάρει τελικά τη νίκη. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, ξέρουμε πως είναι πολύ νωρίς, αλλά κερδίζοντας εκεί θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για το TOP-16».

Μάντζαρης: “Πολύ δύσκολο παιχνίδι”

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε: «Η νίκη επί της Μάλαγα ήταν πολύ σημαντική. Είχαμε άγχος και πίεση, αλλά παρόλα αυτά πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Για το ματς με τη Γαλατά μπορώ να πω ότι είναι πολύ δύσκολο, πρόκειται για ομάδα με καλούς παίκτες και μεγάλες προσωπικότητες, είναι κυρίως επιθετική ομάδα, τους νοιάζει περισσότερο τι θα κάνουμε μπροστά στην επίθεση παρά πίσω στην άμυνα, οπότε πιστεύω ότι ο στόχος της ομάδας μας αύριο είναι να παίξει πολύ καλή, επιθετική άμυνα, στα όρια του φάουλ που λέμε με σωματική επαφή. Αν κρατήσουμε το σκορ χαμηλά και πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό, νομίζω θα είναι υπέρ μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…