Κεντρική Basket League Άρης Λαρεντζάκης τριετίας

Λαρεντζάκης τριετίας

larentzakis symvolaio

larentzakis-symvolaio

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Η διοίκηση των “κίτρινων” ολοκλήρωσε έτσι το παζλ του φετινού ρόστερ με τον νεαρό γκαρντ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Την τελευταία του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Άρης. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αν και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έπαιρνε μέρος κανονικά στις προπονήσεις δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως. Μέχρι σήμερα όμως, καθώς οι “κίτρινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τα επόμενα τρία χρόνια, αποκτώντας έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να “δέσει” με το νεανικό σύνολο το οποίο έχει στα χέρια του ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο “Λάρυ” ξεκίνησε την καριέρα του στο Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι καλές του εμφανίσεις του έδωσαν την δυνατότητα να πάρει μεταγραφή για τον Ίκαρο Καλλιθέας, με τον οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια (2011-’13). Διακρίνεται για το εξαιρετικό του περιφερειακό σουτ, αλλά και για τον μπασκετικό του τσαμπουκά.

Παράλληλα, είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων Ανδρών τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το φετινό καλοκαίρι στο Eurobasket Νέων που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας είχε 12.9 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά παιχνίδι, βοηθώντας κι αυτός με τις εμφανίσεις του την ομάδα του Κώστα Μίσσα να τερματίσει στην πέμπτη θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

“Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για τα επόμενα τρία χρόνια”.

Ο νεαρός γκαρντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπογράμμισε με δηλώσεις του:

“Ήρθα σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι από την πλευρά μου θα ακολουθήσει σκληρή δουλειά, ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τη νέα μου ομάδα στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της και να συμβάλλω κι εγώ στην αναγέννηση της“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…