Κεντρική NBA “Κούμπο” έτοιμος για όλα (vid)
NBA

“Κούμπο” έτοιμος για όλα (vid)

antetokounmpo debut

antetokounmpo-debut

Κάτι παραπάνω από θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, όπου χθες το βράδυ πήρε την πρώτη του γεύση κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς σε αγώνα της preseason. Ο πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού μπορεί να είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα (99-87), αλλά η εμφάνισή του “γέμισε” με αισιοδοξία τους ανθρώπους των “Ελαφιών“.

Κι αυτό γιατί στα 29 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ (περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη του Μιλγουόκι) είχε 14 πόντους (με 2/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 7/10 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 (!) λάθη.

Έτσι, έδωσε ένα πρώτο δείγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει τη φετινή σεζόν δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει άμεσα ένα σημαντικό γρανάζι στη “μηχανή” των Μιλγουόκι Μπακς, αν και είναι δεδομένο πως ακόμα βρίσκεται σε… νηπιακό στάδιο αναφορικά με το βαθμό ετοιμότητάς του για να σταθεί με αξιώσεις και να πάρει πρωτοβουλίες στον “μαγικό κόσμο”.

Πέραν τούτου, τα “Ελάφια” έχουν, όμως, λόγους να… ανησυχούν καθώς είδαν τον Ερσάν Ιλιασόβα να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ. Ο Τούρκος φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, έκανε άμεσα σε ακτινογραφία (βγήκε καθαρή) και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε πιο… ενδελεχείς εξετάσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…