Κεντρική Διεθνή Στην κορυφή ο Ιτούδης

Στην κορυφή ο Ιτούδης

banvit

banvit

Το “τρία στα τρία” πέτυχε η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη η οποία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τουρκ Τέλεκομ με 83-71 και διατήρησε το αήττητο ύστερα από το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την σημαντική νίκη που σημείωσε επί της Τουρκ Τέλεκομ. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στις τρεις πρώτες περιόδους με συνέπεια να πάρουν… κεφάλι στο σκορ με 61-50. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο η Μπάνβιτ δεν είχε πρόβλημα να συντηρήσει αυτή τη διαφορά με πρώτο “βιολί” τον Τσαρλς Ντέιβις (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ). Καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους ήταν ο Λούκσα Άντριτς με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στο άλλο ματς με ελληνική παρουσία ο Χρήστος Ταπούτος ήταν μέτριος στην εντός έδρας ήττα της Ολίν Εντιρνέ από την Ουσάκ Σπορτίφ με 85-77 για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος φόργουορντ πάτησε παρκέ για 33 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα και τελείωσε την αναμέτρηση με 7 πόντους (2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Κατά τα άλλα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μόνο στην πρώτη περίοδο όταν προηγήθηκαν με 19-16. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην νίκη. Ο Τζάστιν Άντονι Κάρτερ με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν η “αιχμή του δόρατος” για τους νικητές ενώ από την Ολίν ξεχώρισε ο Ντάριους Ουάσινγκτον με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…