Κεντρική Διεθνή Θρίαμβος για “Ζοτς”

Θρίαμβος για “Ζοτς”

sipahi fenerbahce

sipahi-fenerbahce

Αν και δεν ξεκίνησε τόσο καλά το ματς η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πήρε το εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Εφές Αναντόλου του Κώστα Βασιλειάδη με 84-65 για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν κάπως “μουδιασμένη” στην αρχή του αγώνα κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν με 21-17 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό, πάτησαν το “γκάζι” και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Εφές. Μάλιστα η “Φενέρ” ήταν εξαιρετική και στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου με επιμέρους σκορ 25-15 έδωσε διαστάσεις… θριάμβου στην δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη το συγκρότημα του Οκτάι Μαχμουτί εξακολουθεί να προβληματίζει καθώς ακόμα δεν έχει κάνει “σεφτέ” για τη φετινή σεζόν.

Ο Βασιλειάδης ήταν μέτριος και σε 18 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 7 πόντους (3/3 βολές, 2/2 δίποντα, 0/5 τρίποντα). Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 24 πόντους και ο Νεμάνια Μπλιέλιτσα με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν οι “κινητήριοι μοχλοί” για τη “Φενέρ” ενώ ο Σεμίχ Ερντέν (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) ήταν αυτοί που διασώθηκαν για τους φιλοξενούμενους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…