Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θα πάμε για να κερδίσουμε”

“Θα πάμε για να κερδίσουμε”

joan plaza

joan-plaza

Ο Ισπανός τεχνικός της Ουνικάχα Μάλαγα, Χουάν Πλάθα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της ομάδας του στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

“Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις από το να αντιμετωπίζεις το δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητή Ευρώπης. Παρά τις αρκετές αλλαγές που είχαν, διατήρησαν ένα πυρήνα σημαντικών παικτών. Νομίζω ότι έχουν περισσότερες αλλαγές στο εσωτερικό, αλλά πολλά από τα νέα πρόσωπα τα γνωρίζουμε από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Γνωρίζουμε επίσης πως έχουν μια δυνατή έδρα, πολύ δύσκολη αλλά ξέρουμε ακόμα ότι αν δουλέψαμε καλά αυτές τις τελευταίες 90 μέρες, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Θέλουμε να βγούμε καλύτεροι από την αρένα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Θέλω να είμαστε ικανοί να ανταγωνιστούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να έχουμε τις πιθανότητες μας να κερδίσουμε. Αυτά είναι τα συναισθήματα που εγώ θέλω να περάσω στους παίκτες μου, όχι μόνο γι΄αυτό το παιχνίδι αλλά για όλα τα παιχνίδια που θα έχουμε στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…