Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Η Περιφέρεια Αττικής αντιδρά!

Η Περιφέρεια Αττικής αντιδρά!

koutroulias pagkrati

koutroulias-pagkrati

Η Γ.Γ. Αθλητισμού μπορεί να έλαβε, χθες, απόφαση για 12ήμερη παράταση στις αδειοδοτήσεις των γηπέδων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφέρεια Αττικής αντιδρά!

Τούτο σημαίνει, ότι ακόμη και οι ομάδες της Αθήνας που είχαν βρει μέχρι και χθες προσωρινή έδρα και την ακύρωσαν, ενδέχεται να μην έχουν, αρχής γενομένης από αύριο, γήπεδο! Το μπάχαλο έτσι ή αλλιώς υπήρχε. Η ΕΟΚ έχει σοβαρότατες ευθύνες στο αλαλούμ, διότι στις 30 Αυγούστου “πανηγύριζε” για δήθεν απόφαση του υφυπουργού περί τετράμηνης παράτασης στις αδειοδοτήσεις. Χθες, δεν πανηγύριζε ακριβώς, αλλά ήλπιζε ότι προσωρινά το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε. Σοβαρότατες ευθύνες φέρουν όμως και οι κρατικές υπηρεσίες, που δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους. Διότι η χθεσινή απόφαση δεν ελήφθη ουσιαστικά από την ΕΟΚ, αλλά από την ΓΓ Αθλητισμού.

Παίκτες, προπονητές και διαιτητές ενδεχομένως –τουλάχιστον στην Αττική- ταλαιπωρηθούν. Το ερώτημα είναι: Τι φταίνε αυτοί για να «πληρώνουν» την απρονοησία και ασυνεννοησία Κράτους και Ομοσπονδίας;

Ευχής έργον είναι εντός της ημέρας να βρεθεί λύση, αλλά πότε θα συμβεί αυτό; Κάποιες ομάδες ταξιδεύουν ήδη προς Αθήνα, ενώ κάποιες αθηναϊκές κάθονται ξανά σε αναμμένα κάρβουνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…