Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η ΑΕΚ δεν αλλάζει…

Η ΑΕΚ δεν αλλάζει…

alexiou hotel

alexiou-hotel

“Η ομάδα θα προχωρήσει με την παρούσα σύνθεση. Απλά θα αλλάξουμε νοοτροπία”. Αυτό είναι το μότο των διοικούντων την μπασκετική ΑΕΚ (σ.σ. όπως αποκαλύψαμε χαρακτηριστικά σήμερα και στην “ΩΡΑ των σπορ”) οι οποίοι δεν εκφράζονται προς το παρόν δημόσια, αλλά αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τη “φιλική” ήττα από το Περιστέρι και κοιτάζουν μπροστά. Σε ελεύθερη μετάφραση το παραπάνω μότο σημαίνει “η ΑΕΚ δεν αλλάζει, η νοοτροπία θα αλλάξει”.

Πρόδηλο είναι από τα παραπάνω ότι κανείς και για τίποτε εκ των Κοτσάτου-Αλεξίου δεν έχει άρει την εμπιστοσύνη τους προς όλους (προπονητές, παίκτες) παρά τον δικαιολογημένο προβληματισμό, αλλά και την πίεση που ασκείται από τρίτους εδώ και καιρό, με αφορμή όχι τόσο την ήττα του Μετς,  όσο την ήττα-αποκλεισμό της Αμαλιάδας στο Κύπελλο. Οι διοικητικοί υπεύθυνοι δεν αποκλείεται, πάντως, να μιλήσουν (ξανά) διά ζώσης με τους παίκτες.

Η ΑΕΚ δείχνει, ωστόσο, να προχωρά ενωμένη ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Το “σύνθημα” το έδωσε άλλωστε μέσω της δημόσιας τοποθέτησής του (στο ebasket.gr) την επομένη της ήττας από το Περιστέρι ο Αλέξης Φαλέκας. Ο αρχηγός της “Βασίλισσας” άλλωστε είχε “αποστείλει” μήνυμα με τον τρόπο του και προς την διοίκηση συστήνοντας να αντιμετωπίσει την “επόμενη ημέρα” με ηρεμία…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…