Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Εκτός τόπου και χρόνου”

“Εκτός τόπου και χρόνου”

vetoulas11

vetoulas1

Στην ανωτερότητα του Ίκαρου Χαλκίδας, στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Ο Ίκαρος μας κέρδισε δίκαια και στη Χαλκίδα δείχνει να πιάνει τόπο το εγχείρημα. Κι αυτό διότι έγινε ένα ματς με κόσμο, σε ωραίο γήπεδο, όπως πρέπει να γίνονται όλα τα παιχνίδια. Θέλαμε να πάμε το ματς στους 70 πόντους, γιατί ο Ίκαρος μπορεί να κάνει τη ζημιά στο τρανζίσιον.

Ο Ίκαρος, όμως, ήταν πιο αποφασιστικός και καλύτερος από εμάς. Δεν θέλαμε να του δώσουμε εύκολα σουτ, αλλά δεν το καταφέραμε. Ακόμα και στο τέλος που προσπαθήσαμε να κλέψουμε το ματς, είχαμε πολλά άστοχα σουτ, και μετά από 4 κλεψίματα στο ζον πρες δεν πετύχαμε ούτε έναν πόντο. Εκτός τόπου και χρόνου ήταν οι Αμερικανοί κοντοί μας”.

Από την μεριά των παικτών, ο Τζόσεφ Τέιλορ, σχολίασε: “Ο κόουτς μας είχε πει πριν το ματς ότι ήταν πολύ σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα. Στο πρώτο μέρος δεν τα καταφέραμε και μείναμε πίσω στο σκορ. Έπρεπε να είχαμε παίξει πιο σκληρά. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά ο Ίκαρος ήταν καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…