Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είχαμε σωστές επιλογές”

“Είχαμε σωστές επιλογές”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα Φέχερβαρ για την δεύτερη αγωνιστική του Eurocup, o τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, στάθηκε στις σωστές επιλογές που είχε η ομάδα του στην επίθεση στο δεύτερο μέρος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην φιλοξενία της Ουγγρικής ομάδας. Αναλυτικά, δήλωσε:

“Η νίκη είναι πάντα σημαντική και είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε και αυτό το παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για μας. Είχαμε μεγάλα προβλήματα στις επιστροφές μας στην άμυνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δώσουμε στον αντίπαλο την δυνατότητα να βάλει πολλά εύκολα καλάθια,εκμεταλλευόμενος τις κακές συνεργασίες που είχαμε στην άμυνα, αλλά και το γεγονός ότι οι περιφερειακοί τους παίκτες υπερτερούσαν σε ύψος.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας σε ορισμένους τομείς, είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και όταν πήραμε το προβάδισμα στο σκορ, καταφέραμε να το διατηρήσουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Είναι σημαντικό που σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, οι παίκτες μας έκαναν σωστές επιλογές και πήραμε τη νίκη, ενώ την ίδια στιγμή οι αντίπαλοί μας φορτώθηκαν με άγχος και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σωστά ή όπως έκαναν στο προηγούμενο διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Αλμπα για την φιλοξενία, τους εύχομαι καλή συνέχεια και σίγουρα θα ανταποδώσουμε στη Θεσσαλονίκη“.

Από την μεριά του ο Μαρκ Πέιν δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας. Κάναμε ορισμένα λάθη τα οποία θα πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε στην προπόνηση. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που κάνουμε και σίγουρα σε αυτό θα μας βοηθήσει η σημερινή μας νίκη και το γεγονός ότι κερδίσαμε ένα ακόμη παιχνίδι στο τέλος. Αυτό δείχνει ότι στις κρίσιμες στιγμές παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…