Κεντρική Διεθνή Είναι σταρ και το δείχνει

Είναι σταρ και το δείχνει

mirotic

mirotic

Ο Νίκολα Μίροτιτς προειδοποίησε ότι αυτή τη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερος ενώ με δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ εξέφρασε την αβεβαιότητά του κατά πόσο αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης:

“Ελπίζω ότι αυτή τη σεζόν θα δείτε τον καλύτερο Μίροτιτς. Δεν μου προσθέτει επιπλέον πίεση το γεγονός ότι πέρσι ανακηρύχθηκα πολυτιμότερος παίκτης της λίγκας. Αντίθετα μου δίνει κίνητρο ούτως ώστε να γίνω πληρέστερος παίκτης. Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι και σε ατομικό επίπεδο ενώ θέλω να δείξω ότι τίποτα δεν γίνεται κατά τύχη. Χρειάζεται δουλειά. Το σημαντικό είναι να είσαι χαρούμενος όταν παίζεις”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μαυροβούνιος, πολιτογραφημένος Ισπανός, φόργουορντ ο οποίος δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για να μετακομίσει στο NBA:

“Δεν ξέρω αν η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία μου στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι λογικό για έναν νέο και φιλόδοξο αθλητή να σκέφτεται το NBA. Δεν είναι κακό. Το NBA παραμένει εκεί και είναι πιθανό μία μέρα να πάω και να δοκιμάσω να παίξω εκεί. Γιατί όχι; Αλλά προς το παρόν είμαι στη Μαδρίτη και το απολαμβάνω. Το καλοκαίρι προτίμησα να ξεκουραστώ και να δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα μου την νέα σεζόν”.

Ο Μίροτιτς ψηφίστηκε MVP  της περσινής Liga Endesa ενώ προέρχεται και από μία “γεμάτη” χρονιά. Έδωσε το “παρών” σε 43 αγώνες για το πρωτάθλημα με μέσο όρο 12,2 πόντους και 5,4 ριμπάουντ αλλά και σε 29 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 11,4 πόντους και 5,3 ριμπάουντ. Υπήρξε ένας από τους… ακρογωνιαίους λίθους προκειμένου οι Μαδριλένοι να φτάσουν μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ο 22χρονος σταρ είχε επιλεχθεί στο Νο23 του ντραφτ του 2011 από τους Σικάγο Μπουλς οι οποίοι ήδη τον… γλυκοκοιτάζουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…