Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δύσκολη η Καβάλα”

“Δύσκολη η Καβάλα”

tsiotras aek

tsiotras-aek

Εκ των κορυφαίων παικτών της ΑΕΚ ο Θοδωρής Τσιότρας φέτος. Ο άσσος της “Βασίλισσας” μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ“.

Για τη νίκη επί του Παγκρατίου: “Κάναμε αυτά που είχαμε πει κατά την διάρκεια της εβδομάδας, στην προετοιμασία για αυτό το ματς. Το Παγκράτι είναι μια ομάδα που έχει πολύ έμπειρα παιδιά και εμείς δεν έπρεπε να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό. Είχαμε πει επίσης ότι θα πρέπει να έχουμε πιεστική άμυνα και αυτό ακριβώς κάναμε. Νομίζω ότι τουλάχιστον στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, γιατί χαλαρώσαμε λίγο στο τέταρτο, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο που είχαμε για να τα καταφέρουμε”.

Για το επόμενο ματς, με Καβάλα: “Θεωρώ ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα βελτιωνόμαστε και άπαντες θα καταλαβαίνουμε καλύτερα τους ρόλους μας στην ομάδα. Η Καβάλα σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος και εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της.

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα πάντως, οι εμφανίσεις που έχουμε κάνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, τόσο με τον ΟΦΗ, όσο και με το Παγκράτι, αποδεικνύουν ότι η προετοιμασία που έχουμε κάνει μέσα στο καλοκαίρι, βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Σαφώς ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση μας”.

Για τον στόχο της ομάδας: “Ο στόχος μας για τη σεζόν, είναι δεδομένος και δεν αλλάζει. Μιλάμε για την άνοδο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μείνει στα λόγια. Πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα, με κάθε αντίπαλο”.

Για την τιμωρία της ΑΕΚ: “Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτούν οι υπεύθυνοι, που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις. Το να παίζουμε σε άδεια γήπεδα, δεν είναι μόνο κακό για εμάς τους παίκτες, αλλά και για το άθλημα, που χρειάζεται το κοινό της ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…