Κεντρική NBA NCAA Διαφωνίες… στο Florida (vid)

Διαφωνίες… στο Florida (vid)

patric young florida

patric-young-florida

Σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο NCAA, το Kentucky είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Βλέπετε, το (εξαιρετικό) recruiting που έκανε φέτος ο John Calipari έχει φέρει στο Lexington μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των High Schools, προεξάρχοντος του Julius Randle, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη των “Wildcats“.

Όλα αυτά, όμως, φαίνεται πως… εκνευρίζουν τις αντίπαλες ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν να δεχθούν τόσο αβίαστα το γεγονός πως άπαντες έχουν παραμεριστεί για χάρη των νεανικών “Wildcats” που έχει στα χέρια του φέτος ο John Calipari.

Ο φόργουορντ/σέντερ των Florida Gators, Patric Young, πάντως, δεν δίστασε να… γνωστοποιήσει την αντίθετή του για όσα λέγονται για το Kentucky το τελευταίο διάστημα.

Ελπίζω πως θα βαδίσουν με τη λογική ότι θα μπαίνουν στο γήπεδο και θα κερδίζουν όλα τα παιχνίδια. Αυτό ελπίζω να γίνει. Όταν αντιμετωπίσουν μία ομάδα υψηλού επιπέδου, τότε θα συνειδητοποιήσουν πως το πρωτάθλημα δεν είναι… βόλτα στο πάρκο“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ύψους 2μ07 παίκτης του Florida.

Που να ξερε, όμως, ότι ακόμα και ο… προπονητής του θαυμάζει μερικά από τα αστέρια των “Wildcats“. Πιο συγκεκριμένα, ο Billy Donovan εξήρε δημοσίως τις δυνατότητες του Julius Randle τονίζοντας πως η οξυδέρκεια που τον διακρίνει μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για το μέλλον της καριέρας του.

Λατρεύω τον Julius. Πρώτα απ όλα, έχει πολύ υψηλό μπασκετικό IQ. Είναι τρομερός πασέρ και πολύ οξυδερκής. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο προσόν που διαθέτει είναι ότι ξέρει να πασάρει καλά τη μπάλα. Έχει τρομερή αντίληψη του παιχνιδιού“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος τεχνικός, ο οποίος, μάλλον, θα… αναγκάσει τον Patric Young είτε να αναθεωρήσει τα λεγόμενά του είτε να δει την μεταξύ τους μονομαχία ως μία ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι καλύτερος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…