Κεντρική Διεθνή Δεν έφταναν οι Έλληνες

Δεν έφταναν οι Έλληνες

vasilopoulos greece

vasilopoulos-greece

Μόνο την πρώτη περίοδο άντεξε η Βαγιαδολίδ του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και του Δημήτρη Χαριτόπουλου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εστουντιάντες καθώς ηττήθηκε με 80-66 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Οι δύο Έλληνες φόργουορντ ήταν εξαιρετικοί ωστόσο η εμφάνισή τους δεν είχε αντίκρισμα και δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα τους. Συγκεκριμένα ο Χαριτόπουλος έκανε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους (3/4 βολές, 4/7 δίποντα), 10 ριμπάουντ ενώ είχε και 1 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής. Από την πλευρά του ο Βασιλόπουλος έπαιξε 21 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα και τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους (4/6 δίποντα, 1/1 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Όμως όπως αποδείχθηκε η παρουσία τους δεν έφτανε προκειμένου η Βαγιαδολίδ να κάνει “σεφτέ” στη φετινή Liga Endesa.

Κατά τα άλλα η Εστουντιάντες συνάντησε δυσκολίες μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (20-20). Στη συνέχεια και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο οι “φοιτητές” ανέβασαν… στροφές και με μπροστάρη τον Κάιλ Κούριτς (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) πήραν το ροζ φύλλο που ήταν και το πρώτο τους στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο ματς που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής η Βαλένθια συνέτριψε εντός έδρας τη Χιπούσκοα με 87-58 και σημείωσε την “παρθενική” της νίκη στη Liga Endesa. Οι “νυχτερίδες” επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα, προηγήθηκαν με 23-10 για την πρώτη περίοδο και αφού δεν σήκωσαν το… πόδι από το γκάζι έφτασαν στην εύκολη νίκη. Ο Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς με 18 πόντους και 3 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…