Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιόνας… Διαμαντίδης

Γιόνας… Διαμαντίδης

maciulis barca

maciulis-barca

Την τακτική του… αρχηγού του φαίνεται πως ακολουθεί στις δηλώσεις ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ ακολούθησε το παράδειγμα του Δημήτρη Διαμαντίδη αποφεύγοντας να μιλήσει για μεγαλεπήβολα σχέδια και κατακτήσεις τίτλων αφού όπως τόνισε στο eBasket.gr -στα πλαίσια της Media Day του Παναθηναϊκού- άπαντες θα πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε πέρσι και να αφοσιωθούν στα… νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε την περσινή σεζόν. Τα πάντα! Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου, είμαστε προσηλωμένοι μόνο στο τι θα κάνουμε φέτος. Έχουμε καλή ομάδα και είναι μία νέα αρχή και πάνω σε αυτό να είμαστε συγκεντρωμένοι. Διαθέτουμε αρκετούς νέους παίκτες με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρωλίγκα”, ήταν αρχική τοποθέτηση του Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Πέρσι όταν ήρθα βρήκα μία πολύ καλή ατμόσφαιρα, όπως συμβαίνει και φέτος. Όλα είναι ίδια και είμαι χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα“.

Όσο για το πώς νιώθει μετά από ένα κουραστικό καλοκαίρι με την Εθνική Λιθουανίας; “Όλοι προσέχουν τον εαυτό τους και οι προπονητές μας φροντίζουν ώστε να είμαστε πάντα σε καλή κατάσταση. Είμαι κουρασμένος και θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βρω ρυθμό, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας”.

Τέλος, ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε στο τι να περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά: “Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Ας δούμε τι θα γίνει χωρίς να περιαυτολογούμε. Όλοι πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε πέρσι και να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…