Κεντρική Διεθνή “Γάλλος” ο Μπράουν

“Γάλλος” ο Μπράουν

elton brown

elton-brown

Ο τραυματισμός του Σον Μέι και η απουσία του από την ενεργό δράση τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο κινητοποίησαν τους ανθρώπους της Παρί Λεβαλουά που αποφάσισαν να καλύψουν το κενό του με τον… Έλτον Μπράουν (30, 2,06).

Ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο τριών μηνών με την Παρί Λεβαλουά όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο 30χρονος άσος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Χάποελ Χολόν (2008) με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισραήλ και στη Μπάμπεργκ (2009-2010), ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2008-2009) ωστόσο ένας τραυματισμός δεν τον άφησε να παίξει στην “ομάδα του λαού”. Την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα όπου σε 23 αγώνες για την Αδριατική λίγκα είχε μέσο 8 πόντους και 4,2 ριμπάουντ. Επίσης ο Μπράουν έδωσε το “παρών” σε 10 ματς για το Γιούροκαπ με μέσο όρο 10,3 πόντους και 4,8 ριμπάουντ αλλά και σε 7 αγώνες για το πρωτάθλημα Σερβίας με μέσο όρο 4,4 πόντους και 3,3 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος σέντερ έχει “άρωμα” και από… Ελλάδα καθώς την σεζόν 2005-2006, την πρώτη του σε επαγγελματικό επίπεδο, έδωσε τα διαπιστευτήριά του με τον Μακεδονικό. Από το καλοκαίρι ήταν ελεύθερος και αποφάσισε να γίνει “Γάλλος” για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…