Κεντρική Διεθνή “Βαυαρικά μάτια” σε Πλάις

“Βαυαρικά μάτια” σε Πλάις

pleiss

pleiss

Ενίσχυση κοντά στην ρακέτα επιζητεί η Μπάγερν Μονάχου η οποία φέρεται να ρίχνει “κλεφτές”… ματιές στον Τίμπορ Πλάις (23, 2,16).

Ο Γερμανός σέντερ αγωνίζεται στη Λαμποράλ Κούτσα από το 2012 και έχει μπάι άουτ μόνο για το NBA όπου τα δικαιώματά του ανήκουν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Πλάις είχε επιλεχθεί στο Νο31 του ντραφτ του 2010 από τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς ωστόσο κατόπιν ανταλλαγών τον τελευταίο λόγο έχουν οι Θάντερ.

Πάντως ο 23χρονος άσος δεν πρόκειται να μετακομίσει στις ΗΠΑ την φετινή σεζόν ενώ με δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν επαφές με την Μπάγερν η οποία τον θέλει όμως τόνισε ότι περνάει καλά στην Βασκονία:

“Είμαι χαρούμενος στη Βασκονία και που θα αγωνιστώ με την Λαμποράλ την φετινή σεζόν. Όσον αφορά στη Μπάγερν υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο διεθνής παίκτης.

Η αλήθεια είναι ότι η Λαμποράλ Κούτσα δύσκολα θα αφήσει τον Γερμανό “γίγαντα” να αποχωρήσει αφού ο Σέρχιο Σκαριόλο φαίνεται να τον υπολογίζει. Την περσινή σεζόν ο Πλάις έπαιξε σε 34 ματς για το πρωτάθλημα με μέσο όρο 6,2 πόντους και 4,9 ριμπάουντ αλλά και σε 25 αγώνες για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 5 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…