Κεντρική Διεθνή “Αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία”

“Αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία”

vatutin

vatutin

Είναι πλέον και επίσημο. Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τουλάχιστον για την φετινή σεζόν παρά τα αντιθέτως… θρυλούμενα για αποχώρησή του από την “ομάδα του στρατού”.

Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά το παραδέχτηκε ο Αντρέι Βατούτιν κατά την συνέντευξη Τύπου της ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα της νέας περιόδου. Ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν σκέψεις να μείνει ελεύθερος ο Σέρβος γκαρντ, ωστόσο η ιδέα αυτή εγκαταλείφθηκε γρήγορα:

“Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δεν έλαβε από κανέναν καμία κλήση, μήνυμα ή μέιλ που να ζητά να διαπραγματευτούμε για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Υπήρξε μια ιδέα να πληρώσουμε το υπόλοιπο μέρος του συμβολαίου του και να τον αφήσουμε ελεύθερο ωστόσο είμαι χρόνια στον αθλητισμό και ξέρω πως γίνονται οι δουλειές αυτές. Αν θες να διώξεις έναν παίκτη πρέπει να έχεις βρει αντικαταστάτη. Δεν θυμάμαι να κάναμε ποτέ τέτοια συζήτηση με τον κόουτς. Και δεν κρίνουμε από το γεγονός ότι δεν ήταν καλός στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Άλλωστε δεν ήταν ο μόνος που δεν ήταν καλός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βατούτιν και στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφαση να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στον πρώην άσο του Ολυμπιακού:

“Κανείς δεν αρνείται ότι ο Μίλος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Πιστεύω ότι θα τον δούμε σε διαφορετικό ρόλο την νέα σεζόν. Ο Μίλος μένει στην ομάδα γιατί αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Επίσης μένει γιατί δεν θέλω να χάσω λεφτά και ταυτόχρονα να δυναμώσει μία άλλη ομάδα. Επιπλέον δεν υπάρχει στην αγορά ισάξιος αντικαταστάτης. Πλέον με τον Πάργκο θα τον δούμε σε άλλο ρόλο και όλα θα πάνε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…