Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ακόμα… όλα στον αέρα!

Ακόμα… όλα στον αέρα!

vasilakopoulos

vasilakopoulos

Ζαλισμένoι… η ΕΟK και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για λόγους που δεν αποτελούν πια αντικείμενο της δικής μας (δημοσιογραφικής) δουλειάς, όπως απεδείχθη και με τα (μη) αντανακλαστικά της στην περίπτωση του Γιώργου Αμερικάνου.

Η ΕΟΚ, λοιπόν, έχει στο “περίμενε” ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ και εν προκειμένω τις ομάδες, που ετοιμάζονται το πρωί να ταξιδέψουν είτε με… βαπόρια, είτε με αεροπλάνα, είτε με πούλμαν. Το πρόβλημα αφορά κυρίως στις ομάδες της Α2, αφού το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο. Οι ομάδες που κυρίως κάθονται σε “αναμμένα κάρβουνα” και έχουν αποπροσανατολιστεί με την ιστορία είναι η ΑΕΚ (που πάει Ηράκλειο), ο Κόροιβος Αμαλιάδας (που πάει Λαγκαδά), το Ψυχικό (που πάει Σέρρες), ο Φίλιππος Βέροιας (που πάει Αθήνα).

Η ΕΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό. Είναι προφανές εδώ και καιρό. Ο λόγος της ασυνεννοησίας που αγγίζει την ΕΟΚ (όχι τον υφυπουργό, ο οποίος δεν υποσχέθηκε ποτέ και τίποτε) αφορά στις μη αδειοδοτήσεις των γηπέδων.

Η αναβολή της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων είναι το πιθανότερο σενάριο, αν λάβει κανείς υπόψιν τι έχει συμβεί με τις ομοσπονδίες των άλλων αθλημάτων. Όλα στον αέρα, λοιπόν, μόλις ένα 48ωρο πριν από την πρώτη αγωνιστική κι ενώ η “φωτιά” είχε ανάψει εδώ και ημέρες. Γράψαμε και παραπάνω όμως. Τα αντανακλαστικά της Ομοσπονδίας έχουν φθαρεί προ πολλού. Το βλέπουν και αδαείς…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…