Κεντρική NBA Ακόμα… αναρωτιέται ο Καρλ
NBA

Ακόμα… αναρωτιέται ο Καρλ

karl denver

karl-denver

Μπορεί η περσινή σεζόν να ήταν η κορυφαία των τελευταίων ετών για τους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά η διοίκηση των “Σβόλων” αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Τζορτζ Καρλ. Ο “Προπονητής της Χρονιάς” την περσινή αγωνιστική περίοδο είδε… την πόρτα της εξόδου από το “Pepsi Center“, παρά το γεγονός ότι οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στο καλύτερο ρεκόρ των τελευταίων ετών, ενώ παρουσίασε εντός παρκέ μία ομάδα που έδειχνε ικανή να κάνει την υπέρβαση τα επόμενα χρόνια.

Οι λόγοι… αποπομπής του από το Ντένβερ φαίνεται πως παραμένουν ακόμα άγνωστοι στον Τζορτζ Καρλ, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στη “Boston Globe“, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μου κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα δέχθηκα ό,τι έγινε γιατί από τα τελευταία οκτώμισι χρόνια που βρισκόμουν στην ομάδα, η περσινή σεζόν ήταν ίσως η πιο… διασκεδαστική στην καριέρα μου. Δεν έχω πολλή πικρία μέσα μου, παρά μόνο δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα”.

Ο ίδιος, πάντως, δεν έμεινε για πολύ στο ταμείο ανεργίας αφού βρήκε την επόμενη επαγγελματική του στέγη. Έστω κι αν αυτή δεν αφορά τον πάγκο κάποιας ομάδας του ΝΒΑ. Κι αυτό γιατί ο Τζορτζ Καρλ θα εκτελεί χρέη τηλεοπτικού αναλυτή για χάρη του ESPN τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…