Κεντρική Διεθνή Αισιοδοξία Πασκουάλ για “Παπ”

Αισιοδοξία Πασκουάλ για “Παπ”

papanikolaou barcelona

papanikolaou-barcelona

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα για να ανοίξει η… αυλαία της φετινής σεζόν στη Liga Endesa, καθώς το πρώτο “πιάτο” θα… σερβιριστεί με τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στη Βιτόρια.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης, η Κυπελλούχος Ισπανίας Μπαρτσελόνα, η διοργανώτρια Λαμποράλ Κούτσα και η δεύτερη στο περσινό Γιούροκαπ Μπιλμπάο ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Οι Καταλανοί έχουν κατακτήσει πέντε Σούπερ Καπ και είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας ενώ πέρσι ο τίτλος κατέληξε στα χέρια της Ρεάλ. Ο ένας ημιτελικός (20:00) θα είναι απόψε μεταξύ των Μαδριλένων και της Μπιλμπάο και ο δεύτερος ημιτελικός θα ακολουθήσει (22:30) με αντιπάλους τη Μπαρτσελόνα και την Λαμποράλ Κούτσα.

Κατά τα άλλα επειδή παντού υπάρχουν Έλληνες δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το ισπανικό πρωτάθλημα όπου τον… χορό των φετινών παρουσιών θα σύρει σίγουρα ο Γιάννης Μπουρούσης και ενδέχεται ο Κώστας Παπανικολάου. Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα οι δρόμοι των δύο Ελλήνων να συναντηθούν αν τυχόν προκύψει “κλάσικο” στον τελικό του Σαββάτου (20:00).

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να συμβεί αυτό είναι να είναι σε θέση να πατήσει παρκέ ο Παπανικολάου μετά τον τραυματισμό του στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Πάντως ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα”, Τσάβι Πασκουάλ, είναι αισιόδοξος για τον “Παπ“: “Ο Λόρμπεκ δεν θα αγωνιστεί, για τον Ναβάρο θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή ενώ ο Παπανικολάου συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και είμαι πολύ αισιόδοξος για την συμμετοχή”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κόουτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…