Κεντρική Διεθνή Αήττητοι οι Έλληνες της Ούνικς

Αήττητοι οι Έλληνες της Ούνικς

zisis UNIKS

zisis_UNIKS

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στη βαλτική λίγκα η Ούνικς Καζάν η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, επιβλήθηκε της Ενισέι με 86-77 και παρέμεινε αήττητη μετά από δύο αγώνες.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, του Κώστα Καϊμακόγλου, του Νίκου Ζήση και του Ίαν Βουγιούκα είχε το πάνω χέρι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ βρέθηκε να προηγείται με 50-40 λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου. Στη συνέχεια η Ούνικς κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά ακόμα και στους 19 πόντους (67-48), στο 29’. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους… λέξη και με επιμέρους σκορ 22-7 μείωσαν σε 74-70 στο 35’. Εντέλει οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο αφού πρώτα αύξησαν τη διαφορά εκ νέου σε διψήφια επίπεδα (84-73).

Όσον αφορά στις αποδόσεις των Ελλήνων της Ούνικς ο Ζήσης και ο Καϊμακόγλου ήταν από τους διακριθέντες για τους νικητές. Αντίθετα ο Βουγιούκας δεν αγωνίστηκε. Ο έμπειρος γκαρντ πάτησε παρκέ για σχεδόν 25 λεπτά και τελείωσε το ματς με 7 πόντους (3/7 βολές, 2/6 δίποντα, 1/1 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1 κλέψιμο. Από την άλλη ο 30χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε 28 λεπτά και σημείωσε 9 πόντους (2/5 βολές, 1/4 δίποντα, 1/1 τρίποντα), “μάζεψε” 7 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 2 λάθη και 1 κλέψιμο. Αν μη τι άλλο και οι δύο είχαν “γεμάτη” παρουσία και σημαντική συμβολή στην επικράτηση της ομάδας τους. Ο Άντριου Γκούντελοκ με 23 πόντους και 6 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την Ούνικς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…