Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Έχουμε περιθώρια βελτίωσης”

“Έχουμε περιθώρια βελτίωσης”

tsaldaris kifisia proetoimasia

tsaldaris-kifisia-proetoimasia

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, ο Δημήτρης Τσαλδάρης έδειξε πόσο πολύτιμος είναι για τη Νέα Κηφισιά αφού με δικό του εύστοχο τρίποντο η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου “κλείδωσε” το “διπλό” στα Τρίκαλα. Ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί των Τρικαλινών, τα σημεία – “κλειδιά” του αγώνα, αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Δημήτρη,  όταν πέτυχες το καθοριστικό τρίποντο και έσφιξες τις γροθιές σου, αισθάνθηκες ότι το παιχνίδι τελείωσε στα Τρίκαλα;
“Το παιχνίδι δεν τελειώνει, εάν δεν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Απλά, όταν πέτυχα το τρίποντο, θεώρησα, ότι πολύ δύσκολα θα χάναμε. Ο χρόνος ήταν ελάχιστος που έμενε και μόνο αν κάναμε “εγκλήματα” θα χάναμε”.

Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι στα Τρίκαλα;
“Το παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε στο τέλος. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Η ομάδα των Τρικάλων, προφανώς λόγω ενθουσιασμού, έκανε κάποια λάθη, τα οποία εκμεταλλευτήκαμε. Μας έδωσαν τη δυνατότητα να είμαστε κοντά στο σκορ και όταν βρήκαμε την ευκαιρία, ξεφύγαμε και πήραμε τη νίκη. Πάντως, ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία της ομάδας σου στην Α1 και έδειξε καλά στοιχεία. Οι δυνατότητές της, είναι ακόμη μεγαλύτερες;
“Ακόμη είμαστε σε πρώιμο στάδιο και έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι το Σάββατο. Είμαι αισιόδοξος και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Πιστεύεις ότι έχετε τον τίτλο του φαβορί;
“Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί. Δεν το κοιτάμε αυτό, ούτε το όνομα του αντιπάλου. Πραγματικά βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να βάλουμε τις βάσεις, για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…