Κεντρική NBA Έτοιμος ηγέτης
NBA

Έτοιμος ηγέτης

wall wizards

wall-wizards

Δεν έχουν ξεκινήσει για τα καλά οι προπονήσεις στην Ουάσινγκτον, ωστόσο άπαντες στους Ουίζαρντς προσέχουν για να έχουν! Η χρονιά είναι σημαντική και αυτό το ξέρουν άπαντες στην ομάδα, με πρώτο και καλύτερο το μεγάλο αστέρι των μάγων, Τζον Ουόλ. Ο 23χρονος γκαρντ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει 80 εκ. δολάρια τα επόμενα χρόνια και είναι λογικό οι απαιτήσεις προς το μέρος του να είναι πολλές.

Ο ίδιος όμως αισθάνεται πίεση;

“Όχι. Πίεση για ποιο πράγμα; Μου ανανέωσαν το συμβόλαιο ώστε να συνεχίζω να παίζω με τον δικό μου τρόπο” ήταν η αφοπλιστική απάντηση του νεαρού γκαρντ.

Φέτος, οι Ουίζαρντς ξεκινάνε με στόχους Play off την σεζόν και στηρίζουν πολλά φέτος στον Ουόλ. Η ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού άσου με το μάξιμουμ των αποδοχών δείχνει πως οι άνθρωποι στο Ουάσινγκτον θέλουν να τον χρίσουν ηγέτη της ομάδας. Και μπορεί ο ίδιος να δήλωσε πως η φετινή χρονιά είναι “η χρονιά με τις μεγαλύτερες προσδοκίες“, αλλά αυτό δεν τον φοβίζει ώστε να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη στους Ουίζαρντς και να οδηγήσει την ομάδα στην post season μετά την σεζόν 2007-08.

“Νιώθω πως η πίεση είναι λίγο μεγαλύτερη τώρα. Αυτό όμως μ’αρέσει. Αγαπώ την πίεση! Δεν έχεις να κρυφτείς από τίποτα. Κρύβεσαι μόνο όταν δεν χρειάζεται να παίξεις. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και νομίζω πως γεννήθηκα με αυτό”.

Οι Ουίζαρντς έχουν υψηλές προσδοκίες, καλό σύνολο, αλλά χωρίς τον μεγάλο τους αστέρα δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλά. Φέτος όμως όλα δείχνουν αλλιώς, διότι υπάρχει κάτι σημαντικό στην εξίσωση. Ο Ούόλ ξεκινά την σεζόν υγιείς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…